BIOGRAPHY

Born in December 1964 in Premià de Dalt in Barcelona, I currently live in Sant Pere de Ribes (Barcelona). With a Degree in pharmacy from the Universitat de Barcelona-UB (Barcelona University) I currently work as a pharmacist in the small and beautiful ancient town of Olivella (Barcelona).
Amongst my hobbies I include hiking and nature knowledge. Within these areas, I currently organize hiking trails for a mountain group of which I am an member, I collaborate providing data for the preparation of the Atles dels Ocells Nidificants de Catalunya (Atlas of Nesting Birds of Catalonia) and I also carry out a study of lichens in Céllecs Massif (Òrrius/Barcelona) a mountain range between Maresme and the Vallès Oriental districts.

Nature photography is, for me, another aspect of knowing nature. I especially like close-up (Macro) photography and the abstract landscape. Due to my place of residence and the limited time available, I usually move around the metropolitan area, specifically both the Serralada Litoral and Garraf Parks and their surrounding area.

Additionally, I am a member of the Secció de Muntanya de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc (Mountain Section of La Massa Vilassarenc Culture Centre), Institut Català d’Ornitologia-ICO (Catalan Institute of Ornithology), Institució Catalana d’Història Natural-ICHN (Catalan Institution of Natural History), Societat Catalana de Fotògrafs de Natura-SCFN (Catalan Society of Nature Photographers) and a collaborator to the Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt-MAVD (Vilassar de Dalt Museum-Archive).
 

 
Nascut el desembre de 1964 a Premià de Dalt, visc a Sant Pere de Ribes, llicenciat en farmàcia per la Universitat de Barcelona i actualment treballo com a farmacèutic al municipi d’Olivella a la comarca del Garraf.

Entre les meves aficions destaquen l’excursionisme i el coneixement de la natura. Dins d’aquests àmbits, actualment organitzo algunes rutes de senderisme per al grup de muntanya on estic associat, col·laboro aportant dades per a l’elaboració de l’Atles dels ocells nidificants de Catalunya i alhora duc a terme un estudi sobre els líquens del massís de Céllecs (Òrrius) a cavall entre el Maresme i el Vallès Oriental.

La fotografia de natura és, per a mi, un altre vessant en el coneixement de la natura. M’agrada especialment la fotografia d’aproximació i d’abstracció del paisatge. Degut al meu lloc de residència i al limitat temps disponible, normalment em moc pels voltants de l’àrea metropolitana de Barcelona, concretament pel Parc Serralada Litoral, el Parc del Garraf i els seus voltants.

Addicionalment, soc membre de la Secció de Muntanya de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc, de l’Institut Català d’Ornitologia (ICO), de la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN), de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura (SCFN) i col·laborador del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt. 

No comments:

Post a Comment